NO T'HO PERDIS, TIPS

Tips per fer una casa ECO

Només canviant petites coses de casa teva pots aconseguir tenir una casa ecològica. Per això aquí teniu uns quants consells per aconseguir-ho fàcilment:

  1. Prova amb energia solar:

A casa has d’aprofitar tot el que puguis la llum solar per tal de poder il·luminar i escalfar el teu habitatge. També ho pots fer servir per escalfar l’aigua i generar electricitat. Això s’aconsegueix gràcies a les plaques solars, redueixen les teves factures i generen la teva pròpia energia neta. Això si, instal·lar-les té un cost d’11.000 euros aproximadament però a la llarga compensa.

  1. Purifica l’aire amb plantes:

Segons un estudi de la NASA les millors plantes per purificar l’aire de casa teva són “l’espatifilo”, la palmera de bambú, la llengua de tigre i el ficus. Reuneix-les en un racó de casa. Aquest, ha de tenir llum natural però que no sigui directe perquè les plantes siguin més efectives. Si vols que es vegi més estètic pots provar de col·locar-les en diferents alçades i jugar amb els seus mides.

  1. Prova la llum LED:

Canviar totes les bombetes per bombetes LED és una de les maneres més senzilles per estalviar electricitat. Una bombeta LED de 14W equival a una de baix consum de 20W i una incandescent de 100W. Una bombeta LED dura aproximadament 70.000 hores, encara que el seu preu és més elevat (7 euros) no contenen tòxics que en canvi si els tenen les de baix consum.

  1. Cada grau conta:

Un grau menys en l’aire condicionat representa un 10% més de consum energètic. Passa el mateix si tens la calefacció molt alta. A l’hivern no posis mai 25 graus només per anar amb màniga curta per casa, deixa-la a 20 o 21 graus, la temperatura ideal segons els experts. També prova de programar les hores en les quals s’encén i s’apaga l’aire, ja que així durant la nit la factura no pujarà tant.

  1. Sabons sense químics:

Cada cop hi ha més productes amb l’etiqueta “bio”. Això vol dir que estan fets amb productes orgànics procedents de cultius ecològics, aquests no contenen ni parafines ni derivats del petroli. Si a més a més en el seu envàs hi ha una imatge d’un conill, voldrà dir que no ha estat testat en animals.

Font: https://www.elmueble.com/ideas/funciona/quieres-hogar-eco-tips-para-conseguirlo_40740/9

Comentaris tancats.