TIPS

Viatjar amb intel·ligència

En els tips d’avui us explicarem com viatjar de forma intel·ligent per treure-li el màxim de profit:

Viatjar en temporada baixa
Sempre que es pugui s’ha d’intentar viatjar fora de la temporada de vacances, ja que els preus acostumen a ser més baixos i a més a més hi ha menys gent. Per això la millor època per poder viatjar se situa durant la primavera o la tardor.

L’hotel a mida
A l’hora de buscar un hotel no sempre t’has de fixar amb el més barat, sinó que cal saber gastar els diners per treure-li profit. Cal utilitzar aquests diners en què l’hotel tingui una bona ubicació, a prop del centre o preferiblement al centre de la ciutat. També seria important que tingués els esmorzars inclosos i WiFi.

Viatja lleuger
Carregar amb una motxilla o maleta mida gran mai és el recomanat. A més de la incomoditat que pot resultar hi ha factors a tenir en compte com per exemple el pes permès per l’aerolínia.

Utilitza WiFi
Les dades solen ser útils si necessites estar connectat a Internet, però són molt cares. Per això la millor opció és el WiFi, en molts països el WiFi gratuït és molt comú en hotels, restaurants i parcs.

Fes la tasca

La planificació és la millor manera d’estalviar diners i temps en un viatge, gaudiràs de l’experiència. Per això busca moltes opcions d’hotel, decideix abans d’arribar als llocs que vols visitar i tingues sempre una segona opció.

Menys països, més ciutats
No tot el món té oportunitat de viatjar constantment, encara que es vulgui anar a molts països és millor no visitar més de dos en un viatge. Per exemple els Tours on es visiten 6 països en dues setmanes acabes sense conèixer res. És millor enfocar la preferència en un sol país, així podràs endinsar-te en la seva cultura, recórrer diverses ciutats i buscar racons poc coneguts. Veure-ho tot amb calma i gaudir.

No busquis el famós, busca el que t’agradi
És difícil no fer-te la foto en els llocs més famosos de les ciutats. Visitar museus coneguts o les places de què parlen els llibres. Però en realitat viatjar és una experiència personal i té a veure amb el gust.

Si estimes el menjar intenta buscar els restaurants únics i recomanats. Si estimes l’art dedica-li més temps a un museu que t’agradi o inscriu-te a algun taller temporal. No tinguis por de sortir-te del camí tradicional dels turistes i busca alguna cosa que sigui especial per a tu.


https://alanxelmundo.com/13-tips-para-viajar-de-forma-inteligente/

Comentaris tancats.