TIPS

T’ajudem a reciclar

Actualment reciclar s’hauria de convertir en un hàbit, per això, se li ha de donar la importància necessària. Si no reciclem, hi haurà un seguit de conseqüències irreversibles: la desaparició dels recursos naturals, l’augment de la pol·lució, l’extinció dels ecosistemes i els hàbits naturals. Per això, aquí hi ha unes idees que us ajudaran a reciclar:

  1. Compra els productes que tinguin envasos respectuosos amb el medi ambient, els biodegradables.
  2. Converteix reciclar en un joc, els colors dels contenidors et poden ajudar molt.
  3. Quan reciclem, és molt important saber separar bé els envasos, si no ho fem així, no servirà per res. Per això, és necessari informar-nos.
  4. Les caixes de cartó s’han de doblegar perquè ocupin el menys possible, així ajudarà que entrin còmodament al contenidor blau. A més a més és molt important no deixar-les a fora del contenidor.
  5. Només amb 6 brics es pot construir una caixa de sabates, així que és necessari dipositar-los al contenidor groc.
  6. Les llaunes de refrescs i de conserves també són molt importants, recordeu que van al contenidor groc. Només amb 80 llaunes es pot fabricar una llanta per una bicicleta.
  7. Les bosses de plàstic s’han de reutilitzar el màxim de cops possibles. A més a més, les pots utilitzar de bossa de la brossa per tirar el plàstic.
  8. Porta les bateries, les restes de pintura, les radiografies, l’oli de cuina i els residus especials als punts nets.
  9. Sobretot mai tiris oli reutilitzat per la pica, ja que només un litre pot contaminar 1000 litres d’aigua, per això s’ha de portar a un punt net.

La contaminació només depèn de la nostra actitud i és a les nostres mans canviar aquests hàbits. A més a més, el reciclatge ajuda a revertir les conseqüències del canvi climàtic.

Font:https://www.diarioinformacion.com/empresas-en-alicante/2018/05/17/10-consejos-reciclar-forma-correcta/2021549.html

Comentaris tancats.