ACTUALITAT

De colònies a Núria!

Els alumnes de sisè de primària els passats dies 25,26 i 27 de febrer han anat de colònies a la Vall de Núria. S’han allotjat a l’alberg Pic de l’Àliga com és tradició i han realitzat un munt d’activitats a la neu.

El primer dia, després de dinar i instal·lar-se a l’alberg, van construir un Iglú i es van estar divertint tota la tarda jugant amb la neu. El segon dia, durant el matí, van fer una llarga excursió amb raquetes de neu pels voltants de la Vall i els nens van quedar esgotats, però malgrat tot van poder recuperar forces a l’hora de dinar i van poder tirar-se amb trineu la resta de la tarda. També cal destacar que tot i estar cansats, a la nit van fer Disco!

El tercer i últim dia van fer una excursió a peu per la muntanya i els van estar explicant una mica d’història sobre la Vall i també alguns aspectes de supervivència, com, per exemple, què fer en cas d’allau. Després d’això ja van emprendre el camí de tornada cap a Mataró.

Tot i que no van trobar gaire neu, van poder realitzar totes les activitats planificades i s’ho van passar molt i molt bé.

Comentaris tancats.