NO T'HO PERDIS, TIPS

Idees útils per guanyar diners

Avui en dia si ets estudiant costa molt guanyar diners per tu mateix. Molts de nosaltres ens agradaria guanyar diners de manera fàcil i ràpid per comprar-nos les nostres coses o per algun propòsit, com podria ser un viatge.

Una de les maneres més típiques per guanyar diners és fent classes particulars a nens menors que tu, així assegurem que tenim un bon coneixement de la matèria. També a persones de la teva mateixa edat, però en aquest cas has de tenir traça amb l’estudi. Per poder realitzar bé aquesta tasca la millor opció és donar classes d’aquella assignatura que se’t doni millor. 

Una altra manera d’aconseguir diners podria ser a través de webs com Feebbo, aquestes et permeten guanyar diners contestant diferents enquestes. No només existeix Feebbo, també hi ha SurveyPotter o Gananci.com. Aquest mètode et permet guanyar diners, mentre que les empreses poden veure els gustos dels seus clients a través de les teves respostes.

Una altra idea seria cangurar. Si tens algun familiar o amic que necessiti algú que canguri, tu et podries oferir per a fer aquesta feina. No és una feina molt complicada, però requereix tenir una gran responsabilitat.

Per últim, es pot demanar setmanada als teus pares per anar estalviant, o bé, un altre opció, seria fer algunes de les feines de casa a canvi de diners.

Esperem que aquests consells us hagin inspirat! 

Comentaris tancats.