TIPS

Els aliments que ajuden a estudiar

En el post d’avui us parlarem dels aliments que ajuden a retenir més informació per estudiar un examen.

Abans de començar a estudiar, primer menja algunes nous, aporten omega 3, omega 6 i vitamines B6 i E que t’ajudaran a retenir la informació i a memoritzar el temari.

Les pipes tenen un efecte semblant al de les nous, així la nostra memòria incrementa en un percentatge exponencial. D’altra banda, les pipes de carabassa aporten nutrients com el Zinc, el qual fa que la nostra ment s’agilitzi molt més.

Per últim, la xocolata. Si aquesta és negra augmenta la concentració alliberant el flux de sang al cap i, per tant, ens ajuda a pensar amb més claredat i lleugeresa. En canvi, la xocolata amb llet (la qual ens aporta altres beneficis) enriqueixen la nostra capacitat de reacció, control i un increment espectacular de la memòria visual.

Ara ja teniu l’excusa per menjar xocolata més que mai!

Comentaris tancats.