ENTREVISTES

Els alumnes GemTic formen a familiars de l’escola en les noves tecnologies

En Max Llorens és un alumne de 1r d’ESO GemTic, és a dir, un usuari i expert en la utilització dels iPads i les noves tecnologies. Ell, junt amb altres companys GemTic, ha format a familiars de l’escola per explicar-los com s’utilitzen aquestes tecnologies. Aquesta formació s’ha dut a terme el 3 i el 4 de desembre i, per aquest motiu, és interessant conèixer una mica més d’aporp la seva tasca. 

Quines van ser les primeres impressions com a GemTic?

El primer que vaig pensar va ser que era molt divertit. M’agrada sobretot quan utilitzem els iPads, ja que puc conèixer millor el seu funcionament. 

Què et va portar a ser un GemTic?

Tenia ganes de provar coses noves, sobretot conèixer tot el funcionament dels iPads i aprendre a utilitzar-los a la perfecció. 

Quins són els objectius del projecte?

L’objectiu principal és ensenyar als alumnes a utilitzar els iPads a la perfecció, és a dir, al mateix nivell que els GemTic. 

Et veus capacitat per participar i ajudar als teus companys?

Sí, no em costa gens explicar les coses, ni tampoc em fa vergonya. A més, la temàtica m’agrada i és divertit. 

I amb els familiars, com va anar la formació?

Va anar molt bé. Al principi estava nerviós, però després vam explicar noves Apps, vam ensenyar a fer servir el Pic Collage i va anar molt bé. Va ser una estona divertida; em va agradar moltíssim. 

T’agrada ser GemTic?

Sí, encara que és una responsabilitat més. M’ho passo molt bé i estic molt agraït, ja que poques persones poden formar part d’aquest grup.

Comentaris tancats.