ACTUALITAT

GEMCOM defineix les bases de la revista

Avui ha sigut la segona reunió del GemCom i, per tant, els periodistes s’han reunit per fer la primera sessió de formació del WordPress (programa de la revista) a càrrec de l’Elisabet Claus, periodista de Junior Report.

Un cop familiaritzats amb el programa, s’han acabat d’establir diferents ítems per la bona organització de la revista. En primer lloc, s’ha definit els representants de cada categoria i, en segon lloc, s’ha creat una taula de programació per deixar clares les tasques de cada setmana. D’aquesta manera, es garanteix una periodicitat de la revista.

Per últim, i de manera consensuada, s’han escollit els directors de la revista, que durant el primer trimestre seran la Marta Escudero i en Gerard Prat. Tot i així, és un càrrec que anirà canviant cada tres mesos.

L’organigrama per categories és el següent:

Notícies: Marta, Gerard i Gemma.

Fotos de la setmana:Aleix i Aina

Talents ocults: Clara i Fiona 

Tips:Lena i Edna

Oci : Nina,  Anna B, Arnau i Gerard 

Entrevistes: Nur, Gemma i Marta

Agenda Mataró/ Agenda escolar: Aina

Anna Bellido

Comentaris tancats.