ACTUALITAT

Alcohol i societat, una relació tòxica

Un any més els alumnes de 4t d’ESO assisteixen a una xerrada sobre l’alcohol i la societat, ja que és un dels temes que més preocupa als adults i interessa als joves.

El col·loqui va ser conduït per la psicòloga Mònica, que abans d’entrar en la relació entre la societat i l’alcohol, els va explicar les característiques bàsiques d’aquest tipus de beguda, com ara quines són les conseqüències o quin recorregut segueix per l’organisme després d’ingerir-ne.

El tema principal però, va ser la relació que existeix entre el consum d’alcohol i la societat que ens envolta en aquests moments. La Mònica va remarcar reiterades vegades que per passar-ho bé o per conèixer aquell noi/a que ens agrada no és necessari beure.

Per últim, va recordar que els menors d’edat no poden prendre alcohol i que està prohibit conduir sota els efectes de l’alcohol, ja que poden causar accidents mortals.

Comentaris tancats.