ESCOLA

El GEM petit va a teatre

Els nens i nenes de P4 i P5, el passat dimecres 14, van anar al Teatre Monumental a veure un espectacle de titelles anomenat “En Jan Totlifan”, un espectacle dinàmic i divertit de part de la companyia L’Estaquirot Teatre, que de ben segur va encantar als més petits de la casa.

Segons l’Imma Codina, directora de parvulari, anar al teatre “és una eina que ens ajuda a acostar els infants a la cultura i treballar actituds positives davant aquest tipus d’actes”.

Sinopsis de l’obra:

Aquesta és la història d’en Jan, un nen que de petit a casa seva li feien tot, així que no li calia aprendre a fer res si ell no volia… Quan es va fer gran va tenir un ajudant, en Nicolau, que també li feia tot. Però un dia , quan en Nicolau ja va tenir prou diners, va dir-li que se’n volia anar a viure tranquil a les Illes Verdes i que deixava la feina.

En Jan no sabia viure sense ajuda: ni vestir-se, ni cordar-se les sabates, ni tan sols de menjar-se la sopa era capaç…! Així que va decidir emprendre un llarg viatge per trobar en Nicolau travessant camps i ciutats, i llocs desconeguts per ell com una granja i un port. I va passar que, a poc a poc, va anar aprenent moltes coses.

Quan va arribar per fi a les Illes Verdes i el va trobar, se’n va adonar que ja sabia fer gairebé de tot i que no calia que algú altre li fes res. Llavors va decidir quedar-s’hi a viure i ajudar en Nicolau amb la seva parada ambulant de gelats, com dos bons amics.

Imatge de l’obra “En Jan Totlifan”

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*